Team

Rob Dieleman

Rob is ontwerper van communicatie en doet dit altijd vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Rob heeft ruime ervaring op het gebied van communicatiestrategieën en het ontwikkelen van training –en instructiemateriaal waaronder e-learning en serious games.

Bertwin Bonenberg

Bertwin is specialist op het gebied van procesoptimalisatie en heeft ruime ervaring in de zorg, waar hij voor vele instellingen logistieke processen heeft geoptimaliseerd en ontwikkeld. Bertwin weet goed de kernprocessen van organisaties te herkenen en is een meester in complexe zaken simpel en werkbaar te maken.

Marko Hartmann

Marko is zakelijk directeur van Loadstar. Marko heeft ruime ervaring opgedaan in met name de retail, hij heeft hier onder andere sturing gegeven aan de exploitatie van supermarktketens, logistiek, ICT, bouw/vastgoed en personeelszaken. Marko is sterk in ketendenken en weet daadkracht in organisaties te krijgen.

Netty Driessen

Netty is bij Loadstar actief op zowel het online als offline aspect. Netty houdt zich bezig met het technisch functioneren van de online producten en verzorgt het bijgaande drukwerk.

E-mail: n.driessen@loadstar.nl

Lisan Beune

Lisan is consultant en werkt geregeld voor overheidsinstanties. Lisan is sterk in het realiseren van een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering met kwalitatief hoogstaande producten die aansluiten op de vraag uit de markt. Binnen Loadstar is Lisan projectleider van de e-learning Dienstverlenend Werken.

E-mail: l.beune@loadstar.nl

Annemariek Nijs

Annemariek is procesoptimist. Met haar ervaring en analytische blik in combinatie met empatisch vermogen krijgt zij organisaties effectief in beweging. Bij het leiden en organiseren van processen zorgt zij voor de schakeling tussen SMART en FUZZY zodat de organisatie ook in beweging blijft.

E-mail: annemarieknijs@stoep-advies.nl